Activiteiten

De vzw organiseert jaarlijks tal van activiteiten om de brandwondenpatiënten van alle leeftijden en hun naasten samen te brengen.

Lees meer

Onze activiteiten

16 oktober

Koekjesverkoop

23 november

Infoavond

Infoavond georganiseerd door het brandwondencentrum van het UZ Gent in samenwerking met onze vzw

Uitnodiging volgt later.
Afgelopen

Familiedag

16 september

Op zaterdag 16 september vond de familiedag in het Provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke plaats. Onder een mooi septemberzonnetje konden we het treintje nemen, wandelen, fietsen, blote-voeten-pad en hoge brug nemen of springen op het springkasteel. Daarna was het genieten van een koude schotel met een frisse pint of een lekker wijntje. Een dag met toffe babbels en een blij weerzien als rode draad.

Afgelopen

Ledenfeest – algemene vergadering

18 juni

Op zondag 18 juni 2023: ledenfeest/ algemene vergadering. Met 178 aanwezigen gezellig bijpraten, aanschuiven aan bbq en dessertenbuffet, ondertussen alle info ivm de vzw meekrijgen, spannend uitkijken wat je wint bij de tombola: een namiddag om in te kaderen!

Afgelopen

Kerstfeest

10 december

Tafels stijlvol in zwart, rood en dennengroen, lichtjes aan de kerstboom, een aperitiefje en lekker eten, stralende kindergezichtjes bij de clown, koffie met zoetigheden, een kerstattentie voor thuis, genieten van muziek gebracht door Michiel en zijn band én uiteraard veel gasten in onze zaal: alle ingrediënten voor een geslaagd kerstfeest waren aanwezig!

Zit je met vragen? Of gewoon zin in een babbel?

We proberen zo goed mogelijk te antwoorden op je vragen zodat je snel verder kan. Aarzel niet om ons te contacteren!

contacteer ons