Activiteiten

De vzw organiseert jaarlijks tal van activiteiten om de brandwondenpatiënten van alle leeftijden en hun naasten samen te brengen.

Lees meer

Onze activiteiten

05 oktober

Tweedaagse busreis

Busreis voor volwassen brandwondenpatiënten en partner op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024

14 december

Kerstfeest

Kerst vieren met de vzw

Uitnodiging volgt later.
Afgelopen

Familiedag

01 juni

Op zaterdag 1 juni verzamelden we op de parking van het Bulskampveld in Beernem. Een groep vertrok naar het zwembad De Alk in Wingene om te spetteren, te spatten of gewoon te relaxen. De andere groep trok de wandelschoenen aan en wandelden in het Bulskampveld. Door de vele regen van het voorjaar lag het er drassig bij en was het zoeken om zo droog mogelijk het parcours af te leggen. Met hier en daar een sliding en veel gelach bereikten ze allen tijdig de finish. We werden achteraf in feestzaal 't Blauw huis in Wingene verwacht voor een gezellig etentje. We keerden tevreden naar huis terug, kijken al uit naar een volgende editie met hopelijk wat meer zon.

Afgelopen

Ledenfeest

23 maart

Op het ledenfeest had na het aperitief en voor de maaltijd, de algemene vergadering plaats. Na 32 jaar bestuurslid te zijn, heeft Prof. Stan Monstrey de fakkel doorgegeven. We verwelkomen als nieuw bestuurslid Kim De Mey, wetenschappelijke medewerker aan het Brandwondencentrum van het UZ Gent. Daarna kon het feest van start gaan met een lekker etentje, de traditionele tombola én een gezellige karaokeavond.

Afgelopen

Sinterklaasfeest

25 november

Wat een feest! We mochten 37 kinderen met hun ouders en familie verwelkomen. Koffie en gebak, een kinderfuif en uiteraard de komst van Sint en Piet maakten de namiddag voor iedereen grandioos. Voor het naar huis nog even aanschuiven aan de frietmobiel en dan moe maar voldaan terug naar huis.

Zit je met vragen? Of gewoon zin in een babbel?

We proberen zo goed mogelijk te antwoorden op je vragen zodat je snel verder kan. Aarzel niet om ons te contacteren!

contacteer ons