Activiteiten

De vzw organiseert jaarlijks tal van activiteiten om de brandwondenpatiënten van alle leeftijden en hun naasten samen te brengen.

Lees meer

Onze activiteiten

23 maart

Ledenfeest/algemene vergadering

Uitnodiging volgt later.
01 juni

Zwemmen, wandelen, afsluitend met een etentje

Uitnodiging volgt later.
Afgelopen

Sinterklaasfeest

25 november

Wat een feest! We mochten 37 kinderen met hun ouders en familie verwelkomen. Koffie en gebak, een kinderfuif en uiteraard de komst van Sint en Piet maakten de namiddag voor iedereen grandioos. Voor het naar huis nog even aanschuiven aan de frietmobiel en dan moe maar voldaan terug naar huis.

Afgelopen

Infoavond

23 november

Op donderdag 23 november vond de infoavond plaats, deze keer in Sport-Bar ‘t Meer in Destelbergen. Het onderwerp dit jaar was 'Necrotiserende wekedeleninfecties (infecties door vleesetende bacteriën): geen brandwondenpatiënt, wel brandwondenzorg! Dr. Karel Claes gaf een interessante presentatie en Mw. Leen Vermeersch een moedige getuigenis. Ervoor en erna was er tijd om met elkaar in gesprek te gaan, elkaar beter te leren kennen en om ervaringen uit te wisselen.

Afgelopen

Koekjesverkoop

16 oktober

De koekjesverkoop was ook dit jaar een groot succes en brengt een aardige cent op om onze activiteiten te kunnen organiseren. Dank je wel voor het inpakken, vervoeren, verdelen en uiteraard aan iedereen dank je wel om zoveel koekjes te kopen!

Zit je met vragen? Of gewoon zin in een babbel?

We proberen zo goed mogelijk te antwoorden op je vragen zodat je snel verder kan. Aarzel niet om ons te contacteren!

contacteer ons